PROMOVARE GOOGLE ADS

Google Ads reprezintă cel mai popular sistem de promovare pay-per-click

Fie că vorbim despre produse sau despre servicii, acestea vor ajunge la persoanele potrivite fix în momentul în care le caută pe Google sau pe site-urile partenerilor din rețeaua de căutare. Cum? Printr-o strategie de promovare Google Ads (campanii AdWords) atent creată, targetare riguroasă, optimizare constantă și obținerea unor scoruri de calitate ridicate. Vei plăti doar atunci când utilizatorii dau clic pe anunțul tău.
Cum putem ajunge la potențialii tăi clienți?

  1. Google Search Ads
  2. Google Display Ads
  3. Google Video Ads

ÎN CE CONSTĂ STRATEGIA NOASTRĂ DE PROMOVARE GOOGLE?

ANALIZA CUVINTELOR CHEIE
ANALIZA COMPETITORILOR
REALIZAREA CAMPANIILOR
OPTIMIZAREA RATEI DE CONVERSIE
CAMPANII ÎN REȚEAUA DE SEARCH
CAMPANII ÎN REȚEAUA DE DISPLAY
CAMPANII VIDEO
REMARKETING

BENEFICIILE PROMOVĂRII PRIN GOOGLE ADS

TE CONECTEZI CU CLIENȚII POTRIVIȚI LA MOMENTUL POTRIVIT
AI CONTROL TOTAL ASUPRA BUGETULUI DE PROMOVARE
MĂSURARE / RAPORTARE ÎN TIMP REAL A REZULTATELOR
Google Search Ads

Rețeaua de căutare Google este modalitatea prin care poți obține vizibilitate cu ajutorul cuvintelor cheie reprezentative afacerii tale și a anunțurilor text. Setează-ți obiectivele și generează vânzări online, atrage clienți potențiali și crește traficul pe site. Mai mult, vei beneficia de metode inovative de licitare și de cele mai noi instrumente Google Ads.

Google Display Ads

Rețeaua de display Google reprezintă locul în care clienții potențiali, precum și cei deja existenți vor vedea produsele tale cu ajutorul anunțurilor sub formă de imagine. Folosește liste de remarketing și adresează-te utilizatorilor utilizatorilor care deja ți-au accesat site-ul, reamintindu-le că pot beneficia de cele mai noi promoții. Astfel, vei oferi experiențe unice și personalizate pentru fiecare client în parte și îi vei fideliza.

Google Video Ads

Una dintre cele mai bune metode de creșterea a gradului de conștientizare asupra brandului este promovarea prin intermediul clipurilor video. Google Ads îți oferă posibilitatea să ajungi la publicul țintă cu ajutorul mai multor tipuri de anunțuri video, adaptate fiecărui tip de afacere în parte. Obține vizite pe site și notorietate cu ajutorul unor materiale video creative, care să te definească.

TRIMITE CEREREA